Praktijk Gerda

Cursussen
Reiki cursus eerste graad

 

De cursus start met een uitleg over de geschiedenis van Reiki volgens het Usui System of Natural Healing. Vervolgens wordt je “afgestemd”op de Reiki energie via 4 inwijdingen. Je krijgt hierdoor het vermogen om Reiki te gebruiken voor jezelf en anderen. Je leert de basisposities en door het oefenen wordt een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht, De cursus wordt verdeeld over 2 avonden en wordt gegeven in kleine groepen of individueel, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en genoeg tijd is om te oefenen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

 

Reiki cursus tweede graad

 

Je wordt “afgestemd”op je hoger zelf via 1 inwijding. Hierdoor wordt je intuïtie versterkt. Het contact met de Reiki stroom is intenser. Je leert 3 symbolen die het mogelijk maken processen op het mentale, emotionele en spirituele vlak te stimuleren en te ondersteunen. Daarnaast leer je Reiki te sturen op afstand, naar personen die niet lijfelijk aanwezig zijn en naar situaties in het verleden, heden en toekomst. De cursus wordt gegeven op 1 avond en wordt afgesloten met een certificaat.

 

Reiki cursus derde graad Masteropleiding

 

Deze cursus is onderverdeeld in Reiki 3a of de gehele Masteropleiding(3a+3b).

Wil je de Reiki 3 inwijding alleen vanwege de extra Reiki kracht en niet om de cursus te geven of anderen in te kunnen wijden, dan kun je kiezen voor Reiki 3a.

Je krijgt 1 inwijding waardoor de Reiki energie krachtiger gaat stromen en je leert het Reiki Mastersymbool, dat je kunt gebruiken tijdens behandelingen.

De cursus wordt gegeven op 1 avond en wordt afgesloten  met een certificaat.

 

Je kunt ook de gehele Masteropleiding volgen.Je leert o.a. hoe je een Reiki cursus moet opzetten en hoe je anderen kunt inwijden.

De gehele Masteropleiding bestaat uit 2 inwijdingen en je leert 2 nieuwe symbolen en wordt afgesloten met een certificaat.

Afspraken met betrekking tot de Reiki 3a en de Masteropleiding gaan in overleg.